به گزارش خبرنگار مهر در یزد، محمدرضا تابش ظهر دوشنبه در بازدید از پژوهش سرای دانش آموزی جوان اردکان اظهار داشت: تقویت روحیه پژوهشی در بین دانش آموزان امری ضروری است و از آنجا که آموزش و پرورش به عنوان یکی از عظیم ترین و فراگیرترین نهادهای اجتماعی مرتبط با اقشار مختلف مردم، می تواند به عنوان منشاء تغییرات مهم و ارزشمند در تمامی ابعاد مختلف جامعه باشد، تحول نظام آموزشی یک ضرورت اساسی است.
وی تاکید کرد: طراحی نظام آموزشی ما باید به نحوی باشد که میل به پژوهش و تحقیق در دانش آموزان و دانشجویان نهادینه شود و فرهنگ پژوهش و کاوشگری به عنوان یک هدف اصلی وباور راستین در بالاترین حد، مدنظر قرار گیرد.
تابش، پژوهش را زیربنای توسعه هر کشور دانست و بر کاربردی کردن نتایج پژوهشها و به کارگیری دانشهای پژوهش محور و فناوریهای نوین تاکید کرد.
وی توجه مجلس به افزایش بودجه تحقیقات و پژوهش در بودجه های سالانه و برنامه پنجم توسعه را نشأت گرفته از اعتقاد و باور نمایندگان به تقویت این مقوله دانست و ابراز امیدواری کرد: نتیجه پژوهشها و تحقیقات انجام گرفته کاربردی شود و در پروژه ها و طرحها تجلی یابد.
تابش در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: آرمان گرایی از ویژگیهای نسل جوان است و باید از این خصیصه در جهت پیشرفت، عمران و سازندگی کشور استفاده کرد.
وی با بیان اینکه جوانان آینده سازان جامعه و به عنوان سرمایه های اجتماعی محسوب می شوند افزود: باید از طرف مسئولان نظام نسبت به درک این قشر عظیم و برآوردن خواسته ها و مطالبات آنها گامهای اساسی برداشته شود.
تابش عنوان کرد: شخصیت دادن به جوانان و تقویت روحیه خودباوری در آنها، شاه کلید فائق آمدن بر مشکلات و انجام کارهای بزرگ و دست نیافتنی است، همان طور که تحقق انقلاب اسلامی، پیروزی در جنگ تحمیلی و فتح قله های رفیع دانش و آرزوها و آرمانهای به ظاهر دستنیافتنی ملت، نتیجه باور کردن جوانان و تقویت روح خودباوری در آنها بود.
وی همچنین اقدام وزارت آموزش و پرورش در تاسیس پژوهش سرای دانش آموزی و در اختیار قرار دادن مکان مناسب در اردکان برای آن را قابل تقدیر دانست و بر لزوم برنامه ریزی برای بهره برداری مطلوب از این مکان و استفاده از استعدادهای دانشآموزان تاکید کرد.
نظر شما